Randeep Hooda gaat Mard opnemen in Lucknow

Nu de  beperkingen op de lockdown langzaam worden opgeheven, zullen met de nodige toestemming, film- en tv-opnames snel worden hervat. Omdat filmmakers ernaar uitkijken terug te keren naar de sets, treffen ze de nodige maatregelen om te kunnen filmen. Randeep Hooda speelt de hoofdrol in een aankomende film Mard die zich voornamelijk in Lucknow afspeelt.

Producer Rahul Mittra heeft gesprekken gevoerd met de overheid  van Uttar Pradesh om toestemming te verkrijgen om opnamen te doen. De filmmaker zei dat de verandering van locatie  niet haalbaar is aangezien het grootste deel in Lucknow moet worden gefilmd. Hij zei dat hij er geen compromis over kon worden gesloten.

Ze hopen binnenkort van de regering te horen. De producer denkt dat ze niet voor augustus opnamen kunnen doen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: