Radhika Apte kondigt release internationaal project A Call To Spy aan

Radhika Apte heeft altijd indruk gemaakt op de OTT-platforms en in Bollywood met haar baanbrekende personages. De actrice kondigt nu de release aan van haar internationale project A Call To Spy. De Noord-Amerikaanse rechten van de film zijn overgenomen door IFC, die enkele van de meest verbazingwekkende projecten heeft geproduceerd, zoals Boys Don’t Cry, Sleeping Beauty en nog veel meer. De film markeert ook het regiedebuut van Oscar-genomineerde documentairemaker Lydia Dean Pilcher over de onbezongen vrouwelijke helden van de Tweede Wereldoorlog. IFC plant een herfstrelease.

Radhika’s uiterlijk en karakter is anders dan haar vorige en ze wordt gezien in een wit overhemd met daarop een blazer en een hoed. Radhika speelt de rol van een spion genaamd Noor Inayat Khan, een moslimpacifist, die samen met Virginia Hall (gespeeld door Sarah Meghan Thomas) door Vera Atkins (Stana Katic) wordt gerekruteerd voor een missie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal gaat over de onbezongen vrouwelijke helden uit de Tweede Wereldoorlog.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: