Ayesha Takia over pesten in filmindustrie

Sushant Singh Rajput’s overlijden dreef vele acteurs ertoe te praten over de filmindustrie, binnen welke de buitenstaanders niet gelijkelijk worden behandeld als degenen die connecties hebben binnen de industrie. Het is publiek geheim dat er nogal wat gepest wordt binnen de industrie.

In de nasleep van de dood van acteur Sushant Singh Rajput heeft acteur Ayesha Takia beweerd dat ze het slachtoffer was van pesten op het werk en vroeg ze fans om contact op te nemen met hun dierbaren als ze een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt. Rajput werd zondag dood aangetroffen in zijn appartement in Bandra.

Takia maakte haar debuut met Taarzan: The Wonder Car uit 2004 en speelde in films als Socha Na Tha, Salaam-e-Ishq, Sunday en Wanted.

De actrice zegt:“lk ben zelf gepest en ik wil graag dat mensen die hetzelfde meemaken erover praten. Ieder is uniek en verdient diens plek. Praat erover, iemand zal op enig moment naar je moeten luisteren.”

De 34-jarige actrice is sinds de film Mod uit 2011 niet meer gezien.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: