Politie Uitvlugt stopt “private party”

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op maandagavond 15 juni opgetreden bij een “mall” (winkelcentrum) in hun werk ressort. In deze “mall” bevindt zich een ruimte waarin gefeest kan worden. Op die bewuste maandagavond was een verjaardags-fuif gaande in die ruimte. De politie trof een grote groep feestvierende mensen ter plaatse aan.

Op bevel van de politie verlieten de feestvierders de locatie. Een man die sterk onder invloed van alcohol verkeerde ging tekeer tegen de politie ambtenaren. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau.

De man in kwestie blijkt als ambtenaar werkzaam te zijn op het Ministerie van Justitie en Politie. De politie heeft een rapport opgemaakt tegen deze ambtenaar. Dat rapport zal doorgestuurd worden naar zijn diensthoofd. Het is te verwachten dat hij disciplinair gestraft zal worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: