Junkies plunderen kledingwinkel Jodenbreestraat

9 verdachten gearresteerd 

De politie van Centrum heeft in totaal 9 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld ter zake diefstallen uit een kledingzaak aan de Jodenbreestraat. Uit het onderzoek blijkt dat alle verdachten drugsverslaafden zijn. Zij hebben gedurende de total lockdown op straat geslapen om hun snode daad te plegen. Zij hebben deze winkel compleet geplunderd. 

Afgelopen woensdag hebben 4 verdachten goederen uit de zaak ontvreemd. Zij zijn ervan op de hoogte dat de eigenares van de zaak vanwege het virus gestrand is in China. Op deze avond heeft de politie in totaal 21 tassen goederen, waaronder kleding, schoeisel, riemen en nog andere goederen, in beslag genomen bij de verdachten. 

In het afgelopen weken heeft de politie 5 verdachten aangehouden, die ook goederen van deze zelfde winkel hadden weggenomen. In totaal zijn 9 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de buitgemaakte goederen in beslag genomen. Hangende het verdere onderzoek zijn alle verdachten achter slot en grendel geplaatst. De politie let op de weggebruikers in het bijzonder de autobestuurders, maar er wordt niet gelet op de junkies, die zogenaamd op straat slapen en gedurende de nacht, wanneer de  binnenstad een spookstad is, hun daad plegen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: