Jonge ondernemers Nickerie schenken op eigen houtje 50 voedselpakketten aan behoeftigen

De jongeren van Nickerie hebben op 12 juni jl. op eigen houtje 50 voedselpakketten geschonken aan behoeftigen daar Covid-19 in vele huishoudens moeilijkere tijden heeft veroorzaakt. De initiatiefnemers hiervan zijn de jonge ondernemers Arvind Chedi, Rajiv Ramadhin en Rajiv Rampartaap. Chedi, die een import & exportbedrijf heeft en ook jeugdparlementariër is, zegt in gesprek met Dagblad Suriname dat politiek hierin op geen enkele wijze een rol speelt. “Geen enkele politieke partij heeft zijn input gegeven. We willen de mensen slechts helpen”, meent Chedi.

Het liefst ziet hij graag dat de regering ervoor zorgt dat Suriname weer een stabiele economie krijgt en dat burgers weer een normaal leven kunnen leiden en zelf hun boodschappen op tafel kunnen leggen. Chedi is geen voorstander om burgers afhankelijk te maken van een voedselpakket. Hij doet dit slechts als hulp naar behoeftigen in de Covid-periode. Het voedselpakket van deze jongeren bestond uit 12 basisgoederen waaronder aardappelen, uien, knoflook en olie. Van de week gaan ze weer op pad om een helpende hand te bieden. Chedi zegt dat de tweede keer ietwat anders zal verlopen. “Er zijn landbouwers die hun producten niet kunnen verkopen. Wij willen dat opkopen en dit samen met nog wat andere producten verdelen aan behoeftigen.” Op deze manier worden de landbouwers ook ondersteund. “Je hoeft geen ondernemer te zijn, als je ziet dat je iemand kan helpen, doe het. We hebben elkaar nodig”, aldus de boodschap van Chedi.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: