Chinese gemeenschap doneert essentiële middelen aan samenleving te Albina

Suriname is een gezegend land. Onze multi-culturele samenleving is de grootste kracht van ons. Leuke en moeilijke periodes zijn onderdeel van het leven. In eenheid optrekken in tijden van rampspoed is de weg voorwaarts. Het Coronavirus heeft Suriname in de greep, met allerlei gevolgen voor de samenleving. Albina is één van de gebieden die te kampen heeft met een tekort aan levensmiddelen. Hoewel het virus genadeloos is, is het positieve nog te vinden in het hart van de mens. Dat kwam recentelijk tot uiting in de donatie door een lokale ondernemer te Albina, namelijk de Golden Coast Mall. Deze handelszaak is reeds 10 jaar gevestigd te Albina. Recentelijk zijn er levensmiddelen met een totale waarde van meer dan honderdduizend SRD gedoneerd aan de lokale bevolking. Goederen inclusief rijst, bruine bonen, kip en drank. Golden Coast Mall hoopt hiermee de lokale bevolking te helpen om deze moeilijke periode te overbruggen. “Hoe wij hier ook samen kwamen, aan zijn grond zijn wij verpand. Laten wij het positieve uitdragen in de strijd tegen Covid-19.”

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: