Prashant Ramjatan: “Voorzichtig zijn en neem te allen tijde Covid-19 maatregelen in acht”

De Surinaamse zanger Prashant Ramjatan kennen wij van de muziekformatie The Juniors. Daarnaast is hij beroemd om zijn populaire nummer “halka halka”. Hij is inmiddels al 31 jaren actief in de muziekwereld. In een interview met Dagblad Suriname geeft hij mee dat hij als artiest deze dagen bezig is met karaoke nummers thuis en oefenen op de harmonium. Dankzij de lockdown heeft hij ook meer tijd voor zijn gezin. “De situatie momenteel is niet te onderschatten. Wees heel voorzichtig, blijf zoveel als mogelijk thuis. Als je over straat gaat neem de covid-19 maatregelen in acht. Masker niet vergeten. Ook de handen regelmatig sanitizen”.

De komende periode zal hij veel op facebook zijn om zodoende zijn fans toch nog te entertainen. Het nummer “Halka halka” heeft hij live gezongen en toen al was het heel goed ontvangen. De roep om het vast te leggen op een cd werd steeds meer dus werd het uiteindelijk opgenomen.  Tijdens de opname ontstond er een ‘special feeling’ tussen hem en het lied en het product werd daardoor heel aansprekend, een ‘magical feeling’, noemt hij het. Behalve artiest is Prashant Facility Manager in ‘s Lands Hospitaal. Momenteel is hij daar al 25 jaren werkzaam. De zieke mens ziet hij dagelijks dan ook van dichtbij en hij weet dus hoe het aanvoelt om in een ziekenhuis te liggen. Vandaar dat hij een ieder aanraadt om vooral in deze situatie en altijd heel voorzichtig te zijn. Nogmaals een oproep: wees steeds voorzichtig en neem te allen tijde de Covid-19 maatregelen in acht. Wees verantwoordelijk voor jezelf en je medemens. Stay home, Stay safe, Save lives” aldus Prashant.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: