Ashna Changoer: “Vaderdag Mashup als herinnering aan vader Jaidew Changoer”

Zangeres Ashna Changoer staat gereed met een speciale release in verband met Vaderdag. In een interview met Dagblad Suriname zegt zij dat het een Vaderdag Mashup is met de songs: “Dilbaro”, “Papa kehte hai “, “Chanda ne poocha” en “Aaj raat chandeni”. Het muzikale deel en de clip zijn gedaan door  Sandeep Narain van Su Soundz die tevens hoort bij de muziekformatie The Juniors. “Het is een speciaal single/ mashup als herinnering aan mijn vader namens ons allen. Hij is immers plotseling heengegaan. Een single voor alle vaders, in het bijzonder voor mijn vader, die me altijd heeft bijgestaan en gepowered met alles wat ik deed. Het is een productie van SuSoundz, The Juniors, Magic Events en Pre Evenementen” aldus Ashna.

Na het heengaan van de manager van muziekformatie The Juniors,  Jaidew Changoer, meer bekend als ‘Cheffie’ is dochter Ashna momenteel de manager. Zang en muziek zijn Ashna  met de paplepel meegegeven. Enkele van haar populaire nummers zijn:  zara chehra / thinking out loud, samen met wijlen Conchita Berggraaf,  “Ve Maahi”. Ze is ook actief met Ashna Media Production en het tv-programma “Een Kijkje In”. De release van haar speciale mashup staat gepland voor vrijdag 19 juni.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: