‘Wij worden doodgedrukt door onze eigen Srananmans’

Ondanks het gevaar om besmet te worden met het Covid-19 virus blijven groente- en fruitverkopers de consument van dienst zijn met hun gebruikelijke verkoopstalletjes langs verschillende wegen. “Groenten en fruit zijn nodig om het immuunsysteem op te bouwen, zodat we niet gemakkelijk ziek worden. Het zal zeker ook helpen om weerstand te bieden tegen het Coronavirus”, zegt Marlien. Zij zegt dat zij door de drukte in de winkels en slagerijen, na de mededeling over de total lockdown, geen kans heeft gehad om inkopen te doen en spullen op te slaan. “Laten wij eerlijk zijn. Niet eenieder heeft het geld om telkens spullen te kopen en thuis te bewaren. Ik verdien nauwelijks SRD 1500 per maand. Dan moet ik nog steeds schoolvervoer en de oppas voor mijn kinderen door blijven betalen, ondanks dat de kinderen nu thuis zitten en de schoolbus niet rijdt. Wij worden doodgedrukt door onze eigen Srananmans”, zegt zij. Volgens de vrouw is zij in ieder geval blij dat tenminste groente en fruit op bepaalde locaties volop verkrijgbaar zijn.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: