Aangehouden politieman had zogenaamd geld geleend aan autobestuurder

Geen sprake van tjuku

De agent van politie W.B. die op zondag 3 juni was aangehouden is intussen door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld. Hij was aangehouden ter zake het aannemen van giften en het doen van beloften onder verzwarende omstandigheden. W.B. werd op basis van een filmpje dat via social media viraal ging, aangehouden. Daarin was te zien dat de autobestuurder hem SRD 300,- althans een geldbedrag aan hem overhandigde. Het was dan ook aannemelijk voor de samenleving dat de politieman die geld als tjuku heeft ontvangen van de bestuurder om hem door te laten gaan. De politieman en de autobestuurder werden als gevolg hiervan, en in het belang van het onderzoek aangehouden en in verzekering gesteld. Advocaat Irvin Kanhai heeft bevestigd dat zijn cliënt, de politieman, op dinsdag 9 juni in vrijheid is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: