Vidya Balan starrer ‘Shakuntala Devi’ biopic uit op 31 juli?

De makers van de Vidya Balan en Sanya Malhotra starrer ‘Shakuntala Devi- Human Computer’ hadden een paar weken eerder aangekondigd dat de film de theater release overslaat en vanwege de heersende situatie voor een directe digitale release gaat. De film is een biopic over het wiskundewonder Shakuntala Devi die ook bekend stond als de ‘menselijke computer’.

Hoewel de makers de releasedatum niet eerder hadden aangekondigd, zal de film volgens bronnen op 31 juli 2020 op Amazon Prime Video verschijnen. Van de makers wordt verwacht dat ze binnenkort een officiële aankondiging doen.

De film is gebaseerd op het leven van Shakuntala Devi, bijgenaamd de ‘menselijke computer’, vanwege haar aangeboren vermogen om binnen enkele seconden ongelooflijk complexe berekeningen te maken. In de film speelt ook Sanya Malhotra, die de rol vertolkt van de dochter van Shakuntala Devi met wie het genie een gecompliceerde, maar buitengewone relatie had. Daarnaast hebben ook Amit Sadh en Jisshu Sengupta in deze film cruciale rollen. De film is geregisseerd door Anu Menon en geproduceerd door Sony Pictures Networks India en Vikram Malhotra onder zijn Abundantia Entertainment.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: