Eerste indruk van Kehne Ko Humsafar Hain 3

Aan het einde van het tweede seizoen van Kehne Ko Humsafar Hain, gaat Ananya (Mona Singh) weg bij haar echtgenoot Rohit (Ronit Roy), van wie ze vermoedt dat hij is vreemdgegaan met zijn ex-echtgenote Poonam (Gurdeep Kohli). Toen wist ik zeker dat ze haar huwelijk zou verlaten en dat de makers het verhaal daar zouden beëindigen. Maar wat er in het vroege seizoen drie gebeurde, had ik niet verwacht.

In plaats van de verraden vrouw ‘bechaari’ te zijn, verandert Ananya in een vuurbal die haar liefdesverdriet in brandstof verandert en besluit zich niet te wentelen in zelfmedelijden. Er is geen scène waarin ze huilend in een spiegel staart en in feite het publiek vraagt ​​medelijden met haar te hebben. Niet alleen zij, maar elk vrouwelijk personage, of het nu Poonam, Bani (Puja Banerjee) en Amaira (Aditi Vasudev) is, heeft een voorsprong. Ze nemen de controle over hun leven en slagen erin om kracht en moed te vinden te midden van alle chaos.

Kehne Ko Humsafar Hain, een AltBalaji- en ZEE5-webserie over liefde, loyaliteit en huwelijk, gaf, toen het voor het eerst uitkwam in 2018, een nieuwe kijk op de ‘andere’ vrouw in een relatie en liet haar nooit als slechterik overkomen. Nu, in het derde seizoen, portretteert de serie bekwaam de complexiteit die huwelijken teistert en hoe in een relatie niet slechts één persoon verantwoordelijk is als het bergafwaarts gaat.

Het verhaal van schrijver Jaya Misra heeft niet slechts één slechterik of held. Alle afleveringen lijken opgesplitst in delen en worden verteld vanuit het oogpunt van verschillende personages die tegenstellingen en verschillen blootleggen in hoe ze de wereld zien. Het is dit heldere, gebalanceerde schrijven en een passend tempo dat je de serie laat binge-kijken. Afgezien van het schrijven, komt het succes van de show door de briljante cast met acteurs als Mona Singh, Ronit Roy, Gurdeep Kohli, Puja Banerjee, Apurva Agnihotri en Aditi Vasudev.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: