AR Rahman aan boord van ‘No Land’s Man’ als co-producer en componist

Music maestro en Academy Award winnaar AR Rahman is co-producer en componist van Nawazuddin Siddiqui’s US-India-Bangladesh film ‘No Land’s Man’.

“Tijd baart altijd nieuwe werelden, nieuwe idealen”, vertelde AR Rahman exclusief aan Variety. “De pasgeboren wereld heeft nieuwe uitdagingen en nieuwe verhalen te vertellen. Dit is zo’n verhaal. De ervaring bij de opnamen voor deze film wil ik typeren als uitdagend, maar vervullend.”

‘No Land’s Man’ is overwegend Engels met enkele Hindi en Urdu dialogen. De film zal gaan over een tragische, vreemde en soms grappige reis van een Zuid-Aziatische man wiens reis een gelaagde en gecompliceerde vorm aanneemt wanneer hij een Australisch meisje in de Verenigde Staten ontmoet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: