SVV pleit voor langere openstelling winkels

Rudi Balak, voorzitter van de Surinaamse Vereniging van Winkeliers (SVW), is voorstander van langer openstellen van de winkels. Het voorstel van Balak is om de winkels van 09.00 tot 17.00 uur open te stellen. “De winkels moeten open, anders zitten de consumenten zonder eten”, zegt Balak bezorgd.

Ook een bezorgde burger uit Wanica merkt op dat de Minister van Handel en Industrie, Stephen Tsang, zegt dat de winkels openblijven en dat hamsteren onnodig is. “Maar de meeste winkels aan de Indira Gandhiweg zijn allemaal gesloten.” Volgens de vrouw is dit tegenstrijdig. “Ik denk dat er beleidswijziging moet komen, zodat de winkels openblijven.” Zij geeft als oplossing mee dat in dat geval de mensen alleen op straat mogen met een verplichte mondkap op. “En natuurlijk ook de 2 meter afstand etc., want dit systeem werkt niet.” Ze wijst ook op de huidige situatie dat men ophoping van mensen krijgt, omdat men nog steeds met veel gesloten winkels geconfronteerd wordt.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: