Bakkerijen blijven belangrijk tijdens total lockdown

Deze bakkerij aan de Johan Adolf Pengelstraat blijft zijn positie als essentiële dienst tonen door de consument dagelijks te voorzien van brood- en andere bakkersproducten. Met de total lockdown en nu met meer dan 100 Covid-19 besmettingen heeft de overheid gemeend om alle restaurants en eetzaken te sluiten om zo de verdere besmetting tegen te gaan. Aan de andere kant zouden deze ondernemers ook weinig winst maken met het ingevoerde lettersysteem voor namen en de toestemming per burger om slechts één keer per week over straat te gaan. Vers brood vinden is daarom altijd een goed gebaar. Op de foto is de aanloop van de klanten te zien. Hoewel klanten verplicht worden om de 2 meters sociale afstand in acht te nemen, blijkt deze regel toch in de praktijk aan dovenmans oren te zijn. (tekst: FR – foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: