Album Tashans Heartbeat volume 12 Vaderdag release

De nieuwste album Tashans Heartbeat volume 12 staat al gepland voor online release. De albums Tashans Heartbeat vol 1 tot en met volume 11 is uitgebracht door Satish Music Center. De naam Tashan, omdat de oudste zoon van Satish Jhinnoe namelijk Tashan heet. De hoofdzanger van volume 12 is wederom Radjesh Jagroep. In een interview met Dagblad Suriname zegt Jagroep dat hij voor Tashans Heartbeat volume 1 tot en met Tashans Heartbeat volume 7 de vocals alleen heeft mogen doen. Op de albums heeft hij daarna duets gedaan  met welbekende Surinaamse zangeressen, waaronder Sachida Sewgobind, Sharmila Ali en Prianka Parohi. “Tashans Heartbeat volume 12 is een Vaderdag special album en de vocals hierbij zijn gedaan door mij persoon Radjesh Jagroep”, aldus de artiest

Het muzikale gedeelte van de album voor 2 volumes werd gedaan door Djwala Lacham. De rest is gedaan door Radjesh Jagroep in Khanna Music Studio. Radjesh Jagroep is een professionele zanger, muzikant en studio recordist uit Suriname. Hij is hoofdzanger geweest van muziekformatie The Juniors Suriname, bandleider, toetsenist en zanger van Beni’s Houseband en NSL Houseband. Momenteel is hij manager en bandleider van Khanna Music Rockband. Daarnaast is hij manager van Khanna Music Studio en online karaoke shop Khannamusic.net

De album zal in Suriname verkocht worden door SMC en voor de rest van de wereld online op www.satishmusiccenter.com.  De release hiervan staat gepland voor donderdag 19 juni in Suriname en tevens online. Jagroep zal in verband met de album release op 21 juni live zijn op Facebook, namelijk 14.00 u Surinaamse tijd en 19.00u Nederlandse tijd. De volume 12 is een product van Khanna Music Studio in Antwerpen België. De mix en master zijn gedaan door Akaash Jagroep en Ritesh Jagroep. Zij wensen de hele gemeenschap, fans veel luister plezier toe.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: