50 ste jaardagviering Latin King Johan Misiedjan

Latin King Johan Misiedjan gaat op 15 juni live proosten met zijn fans op Facebook. Dit in verband met zijn 50 ste jaardag. Johan Misiedjan woont in België maar is in Suriname met muziek begonnen. Op 14-jarige leeftijd begon hij met muziekspelen, waarbij hij zich aangetrokken voelde tot de basgitaar en deed daarbij enkele optredens met kleine groepen. Vier jaar later vertrok hij naar Nederland, omdat hij zich verder wilde bekwamen in de muziek. Dit heuglijke feit zal hij vieren met het grote publiek op Facebook en You Tube. De viering zal idem op de Belgische, Nederlandse en Surinaamse televisie te zien zijn op Vaderdag. “Aanvankelijk had ik gepland om mijn halve eeuw te vieren met mijn dierbaren en fans in een hal in België. Door de coronacrisis is dat onmogelijk en dus heb ik gekozen om het virtueel te doen. Op deze manier hoop ik dichtbij een ieder te zijn. Ik dank de Here dat ik er nog mag zijn in goede gezondheid. Ik voel me nog jong en fit en ben nog lang niet uitgezongen. Moro poku e kon.” De Latin King, die al ruim 36 jaar aan de weg timmert denkt er niet aan om een andere muziekstijl te bezingen. Hij scoort met zijn nieuwe single ‘ Mje Si Sani’ zijn veertiende nummer 1 hit In Suriname. In dit nummer pleit de zanger voor een sterke munt in zijn geboorteland.

 (Khoesiaal.P)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: