Autobestuurder belandt in goot

De brandweer kreeg op dinsdag 9 juni een melding van een autobrand aan de Bijhoutweg.

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat toen de brandweer ter plaatse arriveerde, er geen sprake was van brand. Het bleek te gaan om een verkeersongeval, waarbij een voertuig in de trens was beland. De bestuurder S.D. (29) was alleen in het voertuig.

Volgens Pinas was hij lichtelijk gewond aan zijn armen en benen. De brandweer is eraan te pas gekomen en heeft de bestuurder uit het voertuig gehaald. Hij werd gelijk daarna per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Pinas zegt dat het geen mechanische beknelling betreft, de man was niet ergens tussen bekneld. Hij kon vanwege de verwondingen zich niet uit het voertuig verwijderen.

Het onderzoek is in handen van politie Lelydorp. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: