VHP voorziet Wakaypomp van brandstof

Rijstboeren van Nickerie doen beroep op de VHP de Wakaypomp te voorzien van brandstof (diesel).

Zonder te aarzelen heeft de Agrarische Raad van de VHP, op maandag 8 juni de Wakaypomp voorzien van brandstof, en hierdoor zijn de rijstboeren verzekerd van constante aanvoer van water dat noodzakelijk is voor de inzaai van padie. Naar verluidt heeft de heer Mahespalsing geweigerd brandstof te leveren aan de Wakaypomp, er is sprake van wrok en rancune jegens de rijstboeren.

De boeren hopen dat de Wakaypomp regelmatig voorzien wordt van brandstof. De afgelopen jaren hebben de rijstboeren veel problemen gehad met de aanvoer van water, waardoor zij grote verliezen hebben geleden. Ze verwachten van de nieuwe regering dat dit tot het verleden gaat behoren en dat de VHP op korte termijn in het belang van de agrarische sector met goede oplossingen komt.

VHP mediacommissie

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: