Titelkandidaten Juventus en Lazio komen weer in actie

20 juni 2020 – 9 augustus 2020 – Het Italiaanse Serie A-seizoen, de belangrijkste voetbalcompetitie van Italië, wordt voor het eerst sinds 9 maart hervat. De herstart zal beginnen met vier wedstrijden die van eerder in het seizoen zijn uitgesteld, voor 12 andere wedstrijddagen — de organisatoren streven ernaar om het seizoen begin augustus af te sluiten, waarbij de laatste drie rondes van de wedstrijden nog moeten worden gepland.

Juventus en Lazio die acht keer kampioen zijn geweest worden staan met slechts één punt verschil bovenaan de lijst — die twee zullen voor een potentiële zwaargewicht titelbeslisser op 18 Juli samenkomen. Beide teams zullen reizen voor uitwedstrijden in het eerste weekend wanneer de wedstrijden opnieuw beginnen, terwijl Juventus tegenBologna en Lazio Atalanta zal spelen.

Uitgestelde wedstrijden:
Torino tegen Parma (20 juni)
Hellas Verona v Cagliari (20 juni)
Atalanta v Sassuolo (21 juni)
Internazionale v Sampdoria (21 juni)

Herstartinrichting (23 juni, tenzij anders vermeld)
Fiorentina v Brescia (22 juni)
Lecce tegen AC Milaan (22 juni)
Bologna tegen Juventus (22 juni)
Hellas Verona tegen Napoli
Spal v Cagliari
Genua tegen Parma
Torino v Udinese
Inter v Sassuolo (24 juni)
Atalanta tegen Lazio (24 juni)
Roma v Sampdoria (24 juni)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: