APNU+AFC zegt dat resultaten niet geloofwaardig kunnen zijn vanwege ‘hoge mate van fraude’.

Met een hertelling van de stemmen van de algemene verkiezingen van 2 maart die het einde naderen en de PPP/C die een belangrijke voorsprong behoudt gaf de zittende APNU+AFC gisteravond het sterkste signaal af dat het zich voorbereidde op het verwerpen van het eindresultaat na het maken van een reeks beweringen die op grote schaal zijn weerlegd.

Ondanks het feit dat president David Granger herhaaldelijk heeft gezegd dat hij de verklaring van de voorzitter van de Guyana-verkiezingscommissie zal aanvaarden, lijkt de coalitie een andere weg in te slaan, ondanks het feit dat zij in maart, slechts enkele dagen na de verkiezingen, de overwinning heeft uitgeroepen.

“De APNU+AFC heeft bewijzen van verkiezingsfraude in dit land door de PPP/C aan het licht gebracht. We zullen dit blijven doen tijdens deze hertelling. De APNU+AFC wil duidelijk maken dat president Granger en de leider van de oppositie hebben ingestemd met een hertelling, met als doel ervoor te zorgen dat de resultaten van deze verkiezingen als geloofwaardig kunnen worden beschouwd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: