Persbericht: VVD feliciteert winnaars

De Volkspartij voor Vernieuwing & Democratie (VVD) heeft deelgenomen aan de algemene, vrije en geheime verkiezingen van afgelopen maandag 25 mei 2020.

Het volk heeft na 5 jaren de gelegenheid gekregen om haar politieke leiders te kiezen. “het volk heeft gesproken en haar wil moet en zal gerespecteerd worden” aldus Alice Amafo, voorzitter van de VVD.

Voorzitter Amafo feliciteert het volk van Suriname, maar bovenal de politieke partijen en hun leiders met de behaalde zetelwinst. Ondanks het feit dat er nog geen officiële uitslag van de verkiezingen is vastgesteld, is het duidelijk dat de VHP de grote winnaar is van de gehouden verkiezingen.

Heel vreemd is het wel dat er naar een hertelling wordt gevraagd, terwijl er nog geen officiële uitslag is vastgesteld.

Over de officieus behaalde stemmen door de VVD is zij kort: “het is duidelijk dat vanwege de korte tijdspanne het volk de VVD-boodschap niet heeft begrepen, maar wij hebben in ieder geval een zaad geplant. Wij zullen de aankomende regering het voordeel van de twijfel geven en haar kritisch volgen”.

De Volkspartij bedankt het Surinaamse volk, sympathisanten en partijleden voor hun geleverde bijdrage aan de democratische belevenis van het kiezen van onze volksvertegenwoordigers en daarmee de politieke leiders.

De Volkspartij hoopt dat met de aankomende regering, er ook een mooie horizon tevoorschijn mag komen voor alle Surinamers en voor Suriname.

VVD MEDIA

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: