“VHP hanteert geen rancuneus beleid”

Ambtenaren hoeven niet bezorgd te zijn over broodvrees, spookambtenaren wel

Sham Binda

Met de voorsprong van de VHP heeft het volk een helder signaal gegeven op 25 mei 2020: Red Suriname! Echter, uit diverse hoeken is er wel bezorgdheid merkbaar bij ambtenaren over eventuele broodvrees. De NDP heeft namelijk diverse malen rancuneus beleid gevoerd bij ambtenaren, die een andere politieke kleur hebben dan paars. De vrees is dat de VHP deze trend zal voortzetten. De ondernemer tevens politicus Sham Binda (VHP) benadrukt in gesprek met Dagblad Suriname dat de VHP niet te vergelijken is met de NDP. Hij wijst erop dat de VHP geen rancuneus beleid hanteert; ambtenaren hoeven niet bezorgd te zijn over broodvrees, maar de spookambtenaren daarentegen wel.

Binda keurt het sterk af dat personen zonder werkzaamheden te verrichten aanspraak maken op een salaris. Aangezien het overheidsapparaat overvol is en de uitbetaling van de salarissen een groot deel van de staatsuitgaven vormt, acht hij het noodzakelijk dat er een evaluatie plaatsvindt. Hij verduidelijkt dat dit slechts van toepassing is op ambtenaren die niet presteren. “De mensen die hun werk naar behoren doen, hoeven niet bang te zijn.” Binda houdt rekening met het feit dat de NDP heel wat personen thuis geparkeerd heeft, terwijl het capabele personen zijn. Deze groep ziet hij het liefst weer op de werkvloer. De VHP heeft het vertrouwen van het volk gewonnen en de partij zal zich inzetten om Suriname te redden van de ondergang. Binda ziet een samenwerking zitten met Abop, NPS en PL. Ook na de verkiezing blijft VHP erbij dat ze niet in zee gaat met de NDP.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: