Brunswijk: “Ook op rr-niveau gaat de NDP niet veel voorstellen”

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk dat zijn partij al lang voor de verkiezingen gesprekken had gevoerd met de VHP. De oppositionele partijen hebben al lang gesprekken gevoerd. Brunswijk was samen met zijn team en tientallen Abop’ers in het NIS-gebouw. Vandaaruit volgde hij de telling. In het NIS-gebouw is de hoofdstembureau van Paramaribo ondergebracht. Over de NDP zegt Brunswijk het volgende. “Kijk, ik heb al tienduizend keren gezegd dat we niet met de NDP zullen samenwerken. We zien dat het volk de regering heeft afgestraft. Als ik kijk naar de percentages, gaat de NDP ook op regionaal niveau bijna niets voorstellen. In ieder geval hebben de huidige oppositiepartijen genoeg. Over de zetelwinst van de VHP, zegt ‘Bigi Bravo’ dat hij blijer zou zijn als Abop de zetels zou halen. “Voor mij is belangrijk dat er een andere wind kan gaan vliegen over Suriname.” Brunswijk gaf aan dat hij na de verkiezingen gesproken heeft met Chan Santokhi, voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP. “We zullen de telling volgen en pas als alles is geteld en in kannen en kruiken is, gaan we feesten”, aldus Bravo.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: