Sozavo: per 1 juni creches, peuterscholen weer open

Opvanginstellingen mogen ook weer bezoek vanaf 1 juni

De reguliere persconferentie van het Covid-19 team van woensdag 27 mei was een korte, waarop enkel de directeur van Sozavo, Angela Salmo, hoofdinspecteur Humphrey Naarden, kolonel Danielle Veira en kolonel Jerry Slijngard kort het woord voerden.

Zo gaf mevrouw Salmo aan dat de voortgang van de betalingen uit het Covid noodfonds gestadig voortgang vinden. Crèche-houders, crèche medewerkers en peuterscholen moeten zich uitsluitend registreren op het hoofdbureau van Sozavo.

Een heel belangrijke mededeling van Sozavo was dat per 1 juni alle overheids- en particuliere crèches open zullen mogen, de protocollen worden tijdig bekendgemaakt. Ook opvanginstellingen zoals bejaardentehuizen mogen per 1 juni weer bezoekers ontvangen, en ook daarvoor komen de gebruikelijke, eigenlijk reeds bekende protocollen zoals social distancing en goede handhygiëne.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: