Lions Club Wanica doneert aan Sint Vincentius Ziekenhuis

In het kader van het jaarlijks terugkerend Health Project heeft Lions Club Wanica donderdagmorgen een donatie gedaan aan het Sint Vincentius Ziekenhuis (RKZ). Vanwege het feit dat de club haar eerder dit jaar geplande Health Project niet heeft kunnen uitvoeren mede vanwege de ingevoerde Covid-19 restricties, heeft men nu gemeend om op een andere creatieve wijze toch nog uitvoering te geven aan een Health Project, zonder daarbij de Covid-19-richtlijnen te overtreden.  Er is gekozen voor het doneren van o.a. PPE en reinigingsmiddelen, mede in het kader van CovidD-19 aan het Sint Vincentius Ziekenhuis. Er is voor RKZ gekozen, omdat dit ziekenhuis hun intensive care unit heeft toegewijd ten behoeve van Covid-19-patiënten in Suriname. Er is reeds enige tijd geleden door hun aan de bel getrokken vanwege de nood, waarin zij verkeert. De club heeft onder meer gedoneerd: 200 liter medical grade alcohol, 200 liter sanitizer, 2000 mondkapjes, 13.000 Nitril handschoenen, 285 rollen towel etc. De goederen hebben een waarde van ruim SRD 100.000. Lions Club Wanica heeft dit kunnen bewerkstelligen mede door 4 partners en sponsors, zoals ANG Chemical en SAX Events. Lions Club Wanica is alle donoren heel erg dankbaar voor hun ondersteuning ter realisatie van dit project. Middels deze geste hoopt Lions Club Wanica tezamen met haar partners een wezenlijke bijdrage te hebben geleverd aan het RKZ en hiermede ook weer op een gepaste wijze terug te hebben gegeven aan de Surinaamse gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: