Doekhie: grootste rommel die ik ooit gezien heb!

Rashied Doekhie zegt over de situatie die hij gadegeslagen heeft bij het NIS “A san gers’ wan p’kin Guyana now! Mensen beginnen onsportief te zijn”

Hij heeft er moeite mee dat mensen gewoon in de dozen kunnen gaan en zegt dit voor het eerst mee te maken. “Ik weet niet in wiens voordeel dit gebeurt, maar wat ik daar zie is de grootste rommel die ik heb gezien in mijn leven, dat het zo ongeorganiseerd gebeurt. Ik ben ook voorzitter van het Hoofdstembureau geweest, en ik zeg: dit kan niet, wat daar gebeurde is een strafbaar feit.”

Doekhie sluit eventuele fraude niet uit. Ook zegt hij niet verrast te zijn door de uitslag, omdat hij het had zien aankomen. “Bouterse wist het ook al, maar sommige mensen dachten dat ze met geld stemmen zouden kopen. Dit is een politieke afstraffing.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: