DJ IXIAH werkt aan 1ste Mixtape Anything International

De organisatie Anything International staat bekend om het organiseren van evenementen en aangelegenheden op diverse locaties in ons land. In verband met de coronavirus zijn er geen mogelijkheden om evenementen te organiseren maar de organisatie maakt goed gebruik van het digitaal platform om de gemeenschap te entertainen. In een interview met Dagblad Suriname zegt Jivi Malhoe “ de organisatie houd zich aan de regels en heeft als doel het publiek te entertainen. Wij hebben op het digitaal platform wekelijks de avond klok mix inmiddels al acht edities georganiseerd met Surinaamse en buitenlandse artiesten.  Anything International bestaat inmiddels al 5 jaar en wenst slechts feestelijke aangelegenheden te organiseren voor het publiek met vertier en ontspanning. Zodoende deed DJ IXIAH ook een optreden met Afrobeats. Dit is heel erg in de smaak gevallen bij het publiek dus besloten zij o samen met DJ IXIAH 1ste Mixtape Anything International te lanceren. De lancering, launch van hetzelfde staat gepland voor de maand Juni en zal als promotie digitaal te verkrijgen zijn. DJ IXIAH is een jonge graphic designer die zijn passie wist te vinden in de  muziekwereld” aldus Jivi Malhoe

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: