Solo zangeres en muzikant Reshma Ramcharan lanceert “Mere dil mein”

Reshma Ramcharan is een van de personen die al een poos actief bezig is in de muziekwereld. Zij is recent ook te gast geweest in het programma Multi Kulti en het werd een gezellige babbel met presentatrice Sieske Rama. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze mee “Ik zing namelijk al 15 jaren. De afgelopen 8 jaar speel ik ook gitaar. Tevens verzorg ik al 3 jaar gitaarlessen. Momenteel ben ik gestopt met lesgeven om weer de focus te leggen op zingen en liederen schrijven. Ik zat 5 jaar geleden voor enkele maanden op les bij ICC, maar het meest leer ik door zelfstudie. Het is een ode aan Jagjit en Chitra Singh. Jagjit Singh en Chitra Singh zijn 2 van mijn favoriete zangers. Ik was bezig te jammen met mijn vrienden, toen één van hen zei, “Dit moet je in de studio opnemen!” En zo gebeurde het. Het lied “Mere Dil Mein” uit de film Bhavna met originele zangers Jagjit Singh en Chitra Singh. Het nummer door mij gedaan is inmiddels te beluisteren op diverse radiostations. Er staat ook een videoclip in de planning. Verwacht wordt dat het in de tweede week van juni af is en dan te zien zal zijn op Youtube en lokale TV stations. Ik ben namelijk een solo zangeres en heb zodoende ook mogen optreden met vrienden die wel in zanggroepen zitten, op het Onafhankelijkheidsplein tijdens diverse Divali vieringen. Ook in NIS en het Lalla Rookh gebouw tijdens immigratie vieringen,” aldus Reshma.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: