DENN Model Agency Suriname samenwerking aangegaan met Grace Model Management

Een van de modellenbureaus in ons land is DENN Model Agency Suriname.  Dit modellenbureau is een samenwerking aangegaan met Grace Model Management op Curaçao. Zij werken samen met top agencies in de wereld. In een interview met Dagblad Suriname geeft Sjomak Adenni het volgende mee: “ Er staat een Suriname model search met internationale karakter in de planning. Hierbij zullen er 20 modellen uitgekozen worden en zij krijgen de kans om een traject te doorlopen. Traject met fotoshoot, workshops etc. De organisatie zal hieruit een selectie maken van een top-10 die richting buitenland zullen vertrekken via Grace Model Management. Hierbij zullen zij mogelijkheden aangeboden krijgen om contracten te tekenen en mee te doen met campagnes. Hoewel de data nog niet bekend is willen wij van DENN Model Agency Suriname het gebeuren alvast delen met de gemeenschap” aldus Adenni

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: