Sharwin Pancham actief op de Saxofoon

De 19-jarige Sharwin Pancham is momenteel heel actief in de muziekwereld. Hij bespeelt inmiddels al 5 en een half jaar de saxofoon. In een interview met Dagblad Suriname zegt hij: “Ik kom uit Den Haag, Nederland en sta momenteel ook wel bekend als SHARWINSAX. Saxofoon spelen is namelijk mijn grootste hobby naast mijn studie Fiscaal Recht, en langzamerhand wordt deze hobby een baantje. Inmiddels heb ik verschillende hits gecoverd van diverse Nederlandse rappers en zangers.  Enkele bekende nummers zijn “Wat is je naam” van Frenna, “Jij en ik” van KM & Yxng Le, “Wagwan” van KM en Kater Karma. De reden dat ik deze nummers cover is omdat ik jongeren wil stimuleren om een instrument te bespelen en dat er meer is dan alleen produceren en zingen. Ik vind het super vet dat mensen in Suriname mijn spel waarderen en promoten. Dit waardeer ik heel erg, Liefde naar jullie allemaal toe. De laatst uitgebrachte cover is “Volmaakt” van Jayh. Uiteraard mag ik alvast verklappen dat er vrijdag een nieuwe cover zal uitkomen,” aldus de muzikant.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: