Motimala Binda Bholasing lanceert album “ Matlab Ka Insaan”

NSL Machinery ‘Prem Boedhoe’ en Queen of Baithak Gana Motimala Binda Bholasing presenteren het nieuwste album Motimala Binda Bholasing vol.7 “Matlab Ka Insaan”.  De zangeres heeft binnen vijf maanden haar 3de album opgenomen. Het nieuw album is zowel in Nederland als in Suriname te verkrijgen.  In een interview met Dagblad Suriname geeft ze aan,  “ ik ging in November 2019 voor 5 weken naar Nederland voor privé optredens en commerciële shows. Tijdens mijn verblijf in Nederland heb ik 2 albums opgenomen namelijk  vol.6 (Londwa Ka Nach) album die is uitgebracht in januari en vervolgens kwam het album ‘Love is Life’ die werd mogelijk gemaakt door Satish Music Center. Dit laatste album is uniek omdat ik hierbij heb gezongen met Wijlen Kishen Bholasing (neefje Motimala Bholasing). Naast Kishen Bholasing hebben muzikanten/zangers uit Nederland ook gezongen. Namelijk Kishan Hira (tevens ook de manager van de zangeres, in Nederland) & Roberto Lakhisaran. Ook hebben Kishen Bholasing, Kishan Hira en Roberto Lakhisaran de muzikale begeleiding gedaan. Zij hebben gezamenlijk de dholak, bongo, dandtal en drums gespeeld. Het album is opgenomen bij Feroz Chedi, en hij bespeelde ook de keyboard. Verder is er Trompet gespeeld door de welbekende managers van Muziekgroep Setish Bindraban. Design is gedaan door Brienda Doekhie (dochter van Motimala Bholasing), tevens ook de Manager in Nederland. Een enorm dank aan wijlen ouders Balwantsingh Bholasing & Jasodra Bholasing-Toefani, wijlen broers Angad & Niel Bholasing. Deze 4 mensen zijn de grootste stimulans. Dankzij hun onvoorwaardelijk steun ben ik vandaag een ‘kleine’ artiest. Daarnaast mijn gezin, Manodj Binda en 4 dochters Kirti, Shruti, Swasti en Brienda, die steeds achter mij staan. Verder een ieder die aan dit project heeft gewerkt, maar ook een enorme dank aan alle fans. Zonder fans ben ik geen artiest. De fans en hun liefde maken een artiest” aldus de zangeres

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: