Sleutels Paramoro cabanas overhandigd

De First Lady van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring, heeft de sleutels overhandigd van de cabanas van het Paramoro plein. Dit en meer informatie deelt het Nationaal Informatie Instituut. “Weer een mooi moment voor mijn bureau. Vandaag worden aan de andere kant van de Waka Pasi de sleutels van de cabana’s overhandigd aan de cabanahouders,” begon de First Lady haar toespraak. Verder heeft zij ook de opening verricht van een openlucht gym en een schaak/dambord in de Palmentuin. Het Paramoro plein staat precies achter de Waka Pasi Craft & More, naast het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Het dambord en de openlucht gym staan in de Palmentuin. Deze sleuteloverhandiging vond plaats op vrijdag 22 mei 2020. Afhankelijk van de COVID-19 situatie, zal de officiële opening op een nader te bepalen datum plaatsvinden.

Met ondersteuning van LR Group Israël heeft de First Lady de opzet van het dambord en de openlucht gym kunnen verwezenlijken. Honorair Consul Marianne Janssen, vertegenwoordiger van de LR Group, vindt het een eer dat zij door tussenkomst van de First Lady een bijdrage heeft kunnen leveren aan het gezond houden van de samenleving. “De gym staat symbool voor de gezondheid en het dambord symboliseert goede educatie en ontwikkeling. Deze 2 zaken zijn belangrijke pijlers om gezond en welvarend te zijn.” Volgens Janssen heeft de afgelopen periode ons geleerd hoe belangrijk onze gezondheid is en daarom nodigt zij eeni eder uit gebruik te maken van deze faciliteiten.

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid was ook aanwezig bij dit heugelijk moment. Hij memoreerde de vele projecten die LR Group uitvoert in Suriname en dat een van hun speerpunten de volksgezondheid is.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: