Security guard Hermitage Mall houdt jeugdige aan

Een alerte security guard van de Hermitage Mall heeft op maandag 18 mei de 16-jarige J.R. aangehouden, die kort voor zijn aanhouding een gaspistool had buitgemaakt uit een unit. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat drie jongens naar de mall zijn geweest. Zij stapten in een unit waar wapens worden verkocht. De verdachte J.R. pakte een gaspistool en een andere was bezig een dolkmes te bezichtigen. Op een gegeven moment heeft J.R. de zaak verlaten met medeneming van het gaspistool en de twee anderen zijn gelijk daarna ook weggerend. Het gelukte de security om deze verdachte, die het gaspistool bij zich had, aan te houden. Het wapen is teruggevonden op de verdachte. De politie werkt aan de opsporing van de twee voortvluchtige verdachten. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: