Splashmaster Dj Gilly lanceert videoclip “LAPRESIÓN”

Splashmaster Gilly die twee manden terug zijn Spanish Record Label (FCRECORDZ) lanceerde heeft gisteren ( vrijdag) de 1e video clip gelanceerd van deze Label genaamd “LAPRESIÓN” (The Pressure). Het debuut is in samenwerking met 4 artiesten uit deze Label en een vrouwelijke feature Artiest uit Frans Guyana. De track is  (Spanish/ English). Voor Splashmster Gilly is dit like another dream come true, om eindelijk een Internationale track compleet op te nemen in Suriname met buitenlandse artiesten van beat tot recording en zelfs de vídeo clip.

Teruggetrokken in de sfeervolle en professionele studio van FCRECORDZ werd de track opgenomen. Splashmaster Gilly & Gyora 1 van de Producers van deze Label werkte aan de beat en het recorden van de stemmen. Daarna werd het project op gestuurd naar Nederland voor het mixen en masteren bij Tariq Sadal (TSmusic) & VishR Media. Samen mogen zij nu praten over een originele track van hoge kwaliteit. LA PRESIÓN is mede mogelijk gemaakt door LilyPro Tvshow, Fullcolour Entertainment En Club Lit.

Na hard gewerkt te hebben aan deze unieke productie maakt Splashmaster DJ Gilly de toegankelijkheid van zijn nieuwste track internationaal en herkent een breed publiek zich hierin want Latín music is nu een trent en heel erg populair over de hele wereld. ‘LA PRESIÓN is verkrijgbaar en te beluisteren via de online music stores onder andere: YouTube, Trackdrip, iTunes, Spotiy, Amazon, Deezer & Tidal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: