Kwaadwilligen plaatsen VHP-vlaggen voor woning Doekhie

Doekhie: ‘Ik woon in dat huis en ik heb nooit een vlag gezien’

“Ik woon in dat huis en ik heb nooit een vlag gezien. Ook niet vanmorgen en tot nu toe niet”, zegt NDP-parlementariër Rachied Doekhie om een reactie gevraagd aan Dagblad Suriname. Op social media zijn foto’s geplaatst van de woning in Nickerie van Doekhie met daarvoor enkele wapperende vlaggen van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). Doekhie vermoedt dat toen hij in Paramaribo was in verband met zijn parlementaire werkzaamheden de afgelopen week, kwaadwilligen de VHP-vlaggen voor het huis hebben geplaatst, foto’s daarvan hebben gemaakt en de vlaggen hierna weer hebben verwijderd. Deze personen zouden de indruk hebben willen wekken alsof Doekhie over zou zijn gestapt naar de oranje partij. De NDP’er spreekt dit tegen en zegt dat hij gestart is bij de paarse partij en zijn carrière ook bij dezelfde partij heeft beëindigd. Hij ziet zichzelf nu gewoon als burger van Nickerie.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: