Dronken autobestuurder ingesloten

De politie van Paramaribo heeft op donderdag 21 mei de 34-jarige autobestuurder, L.C., in verzekering gesteld. Deze man heeft in de nacht van woensdag op donderdag 21 mei met zijn voertuig gereden op de kruising gevormd door de David Simonstraat en de Gompertstraat. Op de vermelde kruising verleende deze bestuurder geen voorrang aan een medeweggebruiker, met als gevolg een aanrijding. Door de klap raakte de 28-jarige mede-inzittende R.A. gewond. Zij heeft een enkelfractuur opgelopen en klaagde van pijn. De veroorzaker L.C. verkeerde ten tijde van de aanrijding onder invloed van alcohol. Hij is bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie heeft na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de bestuurder L.C. in verzekering gesteld. Beide wagens hebben materiële schade opgelopen en zijn ter herkeuring in beslag genomen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: