69-jarige man valt dood neer

De 69-jarige Nederlander R. P. is donderdag omstreeks 11.30 uur dood neergevallen op de hoek van de Prinsen- en de Fredrik Derbystraat. De politie van Nieuwe Haven kreeg de melding via de Command Center dat een man bewusteloos op straat lag. Toen de politie ter plaatse arriveerde, bleek dat het slachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. De politie schakelde een arts in die de dood vaststelde. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer een beroerte heeft gehad, met als gevolg dat hij het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld.

Volgens omstanders stond het latere slachtoffer met anderen te praten. Op een gegeven moment zakte de 69-jarige man in elkaar. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: