Saathi Idols overhandigt album en motiveert Surinamers om te stemmen

Op woensdag 20 mei 2020 hebben Jongeren van de Saathi Muziekschool met als Guru, de welbekende heer Kries Ramkhelawan, een  cd overhandigd aan leden van het VHP-bestuur met name aan mevrouw Rishma Kulidipsingh en dhr. Dew Sharman.

 De Saathi Idols zijn namelijk niet alleen actief op muzikaal gebied. Sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten worden ook meegenomen in het educatieproces. Saathi Idols zijn dus breed georiënteerd. Reeds op deze jonge leeftijd denken zij ook wel na over de politieke situatie in het land. Gelet op het feit dat mevrouw Rishma Kuldipsingh de beschermvrouwe is van Saathi en een belangrijke rol speelt bij de scholing van deze jongeren zijn ze ook wel indirect betrokken bij het politiek gebeuren van Suriname.

Zij hebben dan ook besloten om vanuit hun positie als zangers een kleine bijdrage te leveren aan het behoud en de redding van ons land. Het betreffende lied is gezongen door Saathi Idol Runil Yash Ramkisoen. Hij is een jonge VHP-er en dit lied is bedoeld om de Surinaamse samenleving op een eigen manier bewust te maken van het feit dat de VHP de redding is voor ons mooi land Suriname. In dit lied roept hij jong en oud op om specifiek op de VHP te stemmen omdat volgens hem deze partij zich in kwaliteit onderscheidt van alle andere partijen.

error: Kopiëren mag niet!