Jimmy van Stg. Sahai is ook software developer

Hedenavond is Jimmy Sahai de gast in RBN’s top-10 hit parade. Jimmy, die business administration studeert, zit in het bestuur van Stg. Sahai. Deze stichting is bekend vanwege haar Moederdag- en Kinderdagactiviteiten en nog vele andere sociale projecten. Jimmy is 23 jaartjes jong en hij is ook NPS DNA-kandidaat voor Commewijne. Voorheen studeerde hij medische wetenschappen aan de Anton de Kom universiteit van Suriname. Omdat Jimmy uit een ondernemersgezin komt, voelde hij meer affiniteit voor een daaraan gerelateerde studie en dat verklaart dan ook zijn overstap van FMeW naar FHR. Deze zeer sociaal bewogen jongeman houdt zich verder ook nog bezig met social media marketing. Hij is dan ook de co-founder van SADVA studio. SADVA-studio, welke staat voor “solid application development and visual arts”, houdt zich bezig met websites en applicaties bouwen. Dit alles en nog veel meer over Jimmy vanavond om 21.00 uur in RBN’s top-10 hitparade via Ch. 5-1.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: