Kishan Ramsukul: “ Evenementen zijn belangrijk, men zoekt naar ontspanning”

De 34 jarige Kishan Ramsukul is onlangs gast geweest in het programma Multi Kulti. Het werd een leuke babbel met presentatrice Sieske Rama. Ramsukul is zeer actief op sociaal gebied. Hij is lid van Lions Club Kwatta. Ramsukul zag het levenslicht in Nieuw Nickerie en is de jongste uit een gezin van vier. Hij is gehuwd en momenteel actief als ondernemer met het digitaal platform Events in Suriname. Voor deze verkiezingen is hij kandidaat namens de Politieke Partij VHP.

Hij gaf de volgende informatie vrij over zichzelf en onderneming in het programma, “ Eerste keer computer gezien kwam alle liefde naar boven en was het mijn doel ICT te studeren. Uiteraard na een opzegging voor vertrek naar Nederland deed ik de studie Software Engineering online. Events in Suriname is het bedrijf waarbij er promotie, foto’s, film en worden gemaakt voor evenementen. Kortom alles behalve het organiseren van evenementen dit bewust omdat het niet wenselijk is om te gaan concurreren met samenwerkende organisaties of organisatoren. Het begon namelijk als een hobby en bestaat vanaf 2012. Het is ontstaan op een avond waarbij ik en me vrienden geen plek konden vinden om te gaan. Ik bleef thuis en maakte de site. Momenteel is alles stil vanwege de coronavirus. Het team bestaat uit 5 personen die op freelance basis hun bijdrage leveren. Evenementen zijn heel belangrijk, men zoekt naar ontspanning. Over het sociale gesproken, het sociale kreeg ik mee met de opvoeding. Mijn boodschap voor de jongeren is, besteed momenteel jou tijd nutig. Hoewel de school nog niet is begonnen zijn er ook mogelijkheden om online trainingen te volgen” aldus Ramsukul.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: