Muziek Formatie Sweet Melodies Bombaygang gedenkt sociaal zwakkeren

De bekende muziekformatie “Sweet Melodies Bombaygang” heeft in verband met haar 10-jarig bestaan sociaal zwakkeren bedacht. In een interview met Dagblad Suriname zegt Anand Balgobind dat op zondag 17 mei de leden erop uit zijn gegaan en zij hebben daarbij, namens de groep, 15 personen blij kunnen maken met een voedselpakket en T-shirt. Vanwege COVID 19 hebben ze niet veel kunnen doen in het kader van het 10-jarig bestaan maar dit deel is ons toch gelukt. “Als groep zijn we trots dat wij de personen blij hebben kunnen maken met een kleinigheid. Ik wil ook benadrukken dat dit geen politieke stunt is  en dat men ons niet verkeerd moet bekijken. Speciale dank aan alle sponsoren die ons hebben bijgestaan om dit zover te krijgen,” aldus Balgobind.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: