Hemant Lachman over 36ste editie Milan Summer Festival

Een van bekendere festivals is het Milan Summer Festival. De heer Hemant Lachman is onlangs te gast geweest in het programma Cultuurhuis. Dit is een productie van Rapar Connect TV in de Haaglanden. Met presentator Asim Jahan werd een leuk babbeltje gehouden. Over het festival zelf gaf Hemant Lachman het volgende aan: “Het is inmiddels al 35 jaar, op naar de 36ste editie. Met een doksa kookcontest, een gezondheidsplein, we proberen ook diverse onderwerpen eraan te linken en te zorgen dat het interessant blijft. Daarnaast komt er ook een stuk cultuur tot uiting middels zang, dans en muziek. Het gaat erom dat men zich hindoestaan blijft voelen, en uiteraard is het festival open voor een ieder om te bezoeken. Cultuur uitwisseling, culinair uit de hindoestaanse keuken, baithak gana en meer. Dit alles is drie dagen lang te beleven. Daarnaast biedt het ruimte aan diverse clubs die informatie over gezondheid verstrekken. Een succesvol project heeft ertoe geleid dat wij ook aandacht besteden aan de gezondheid. De bedoeling het aangenaam te laten zijn voor zowel jong als oud.”

Milan Summer Festival 2020 is inmiddels verschoven naar 2021. De geplande dagen waren 31 juli , 1 en 2 augustus te Zuiderpark, Den Haag. Dit is inmiddels bekendgemaakt door de organisatie. Hiermee geeft de organisatie gevolg aan de corona-maatregelen van het kabinet.

Hemant Lachman vertrok als kind in 1974 richting Nederland, is in 1989 getrouwd in Suriname en daarna teruggekeerd naar Nederland. Hij levert actief zijn bijdrage aan de gemeenschap in Nederland.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: