Campagne-lied VHP voor Suriname met Surinamers

De verkiezingen in ons land staan voor de deur. Na enkele dagen is het op 25 mei  zover. De politieke partijen hebben, zoals bij elke verkiezing, hun campagne en propagandaliederen gelanceerd. Entertainment komt bijkijken met de nummers. De VHP heeft haar campagnelied gelanceerd met als titel “W’O SET’ EN!” . De makers van het campagnelied geven aan in een interview met Dagblad Suriname, “Wo Set en is hetgeen dat steeds wordt gezegd in het nieuwste campagnelied gedaan wordt door Surinamers allemaal voor Suriname”. Het eerste couplet luid als volgt:

Yu steng eh dweng ,…Mi steng eh dweng  Hmm now oe weri, fieri so ferferi

10 jaren deh regerie 

Sah deh denki oe neh teri..Nuh!!

Oe no sah mekeng 

Oe kondre oe abief tekeng

Oe sabi tak deh brokeng 

No spang wo seteng

Het nummer is inmiddels al gelanceerd op sociale media. Dit is de nieuwe VHP  Stem 25 Mei Op Vhp Want Yu Nanga Mi… W’o Set’, #VHP #Suriname #Redsu #Yusteneduen #Woseten #Pandemi #Stem #Bewust #25mei2020 #Verkiezing #Verandering #Change #Sranan #Campagne #Song #Lied #Music #Official werd allemaal erbij vermeld bij de lancering.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: