Bewoner Islamstraat beschoten bij gewapende roofoverval

Een bewoner van de Islamstraat is vrijdagavond in zijn woning beschoten door overvallers. Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer in diepe rust was, toen drie gewapende criminelen zijn woning binnenstormden. Het slachtoffer schrok wakker toen de daders een deur van zijn huis opentrapten. Hij pakte zijn vuistvuurwapen en loste daarbij een schot. Echter weerhield dit de rovers niet en hebben zij teruggeschoten op het slachtoffer. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn rechteronderbeen. Hierna hebben de overvallers de woning compleet overhoop gehaald en hebben zij daarbij het vuistvuurwapen van de aangever, SRD 12.000, US$ 500, twee mobiele telefoons en een contactsleutel van zijn auto, buitgemaakt. Het slachtoffer kon de ingeschakelde politie niet vertellen in welke richting de daders zijn gevlucht. De politie schakelde op haar beurt de ambulance in die het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp afvoerde. Hij is aldaar ter observatie opgenomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: