13-jarig scholier beschoten aan zijn voet

De politie van Latour kreeg zaterdagavond rond 23.25 uur een melding van een schietincident aan de Djamoenaweg. Uit het onderzoek blijkt dat het 13-jarig slachtoffer een schotverwonding aan zijn ondervoet heeft opgelopen. Hij was die avond op bezoek bij zijn grootmoeder. Op een gegeven moment liep hij de straat op en ontmoette aldaar twee buurjongens te weten Djogo en Tety. Zij raakten verwikkeld in een woordenwisseling over een meisje hetgeen uitmondde in een schietincident. Djogo haalde een gasbuks te voorschijn en schoot gericht op het slachtoffer. Na de daad verlieten de verdachten de plaats. De politie werd ingeschakeld en heeft op haar beurt een ambulance ingeschakeld. Het gewonde slachtoffer werd vervolgens vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij verkeert buiten levensgevaar. De politie is bezig met het onderzoek.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: