Pop Jawa-zanger Maroef Amatstam tot 23 mei in quarantaine

De Surinaamse beroemdheid en Pop Jawa-zanger Maroef Amatstam zit momenteel in quarantaine. Vanwege de huidige situatie is het bezoek van de Surinaamse Pop Jawa-zanger Maroef Amatstam aan Nederland anders verlopen dan gedacht. Drie van de geplande optredens zijn namelijk afgelast. De Pop Jawaprins, zoals hij bekend staat, is inmiddels al terug in Paramaribo en zit in quarantaine.

In een interview met Dagblad Suriname geeft Amatstam  aan dat als alles goed hij op 23 mei uit quarantaine is. De verzorging/behandeling is prima zegt hij. “Alleen als de koers stijgt dan stijgt mijn bloeddruk ook. Tot nu toe is niemand uit de groep of Hotel De Luifel alwaar ik verblijf, ziek. Voor de rest gaat het uitstekend met mij. Van de 5 shows in Nederland zijn 3 afgelast. Er is planning voor  een tour naar Nederland  in het komend jaar om opnieuw de shows voort te zetten, maar nu met de band The Future Club. Inmiddels zijn we bezig met eigen nummers. Ik weet ongeveer wat het Surinaams-Javaans publiek daar in Nederland wilt horen, dus dan werk ik ook eraan om mijn liedjes aan te passen aan het  gevraagd repertoire” aldus Maroef Amatstam

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: