Dj Jemaya gaat internationaal met 2 Disc Jockeys

De Surinaamse Dj Jemaya is gestart met een nieuwe uitdaging. Dj Jemaya is benaderd om deel van het team van Toch Radio New York te zijn. Touch radio is een online radiostation dat een behoorlijke luisterdichtheid heeft in Amerika en over de wereld. Het is te volgen via een app die men kan downloaden of online. Dj Jemaya heeft elke vrijdag 2 uur zendtijd voor haarzelf en mag daar ook zelf invulling aan geven.

Op zaterdag, vandaag neemt zij ook deel aan de International Pandemonium DJ Tour. Dit is een collectief van Female DJ’s uit verschillende landen die elk een show zullen geven. Zij staat in de line up met 2 DJ’s uit Amerika en 1 DJ uit Dubai. Dj Jemaya valt onder het management van Super Trash Management. Dj Jemaya vindt dit allemaal spannend en geeft aan dat zij zich voor de volle 100% zal inzetten om dit tot een waar succes te maken. Natuurlijk is het de bedoeling dat zij Surinaamse muziek en artiesten zoveel als mogelijk zal afdraaien met de hoop dat elke luisteraar over de wereld kennis kan maken met onze artiesten. Vanaf maandag zal zij artiesten ook vragen om hun muziek via email naar haar toe te sturen zodat zij dit kan afdraaien. Het managementteam zal dit email-adres bekend maken via haar social media. Met deze stap hoopt zij dat ook zij als vrouwelijke dj kan helpen met het uitdragen van onze Surinaamse muziek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: