Geliquideerde Braziliaan behoorde vermoedelijk tot roversbende

De Braziliaan Edmar C., die donderdagmiddag is doodgeschoten in zijn voertuig voor een appartementencomplex te Noord, behoorde vermoedelijk tot één van de roversbendes. Hij wordt ook gelinkt aan een schietincident in het binnenland, waarbij een militair is doodgeschoten. Dit geval heeft zich vorig jaar voorgedaan.


Edmar heeft een aantal schotverwondingen opgelopen, met als gevolg dat hij het leven ter plaatse heeft gelaten. Uit informatie blijkt dat het hij op dat moment achteruitreed, toen hij werd beschoten. Zijn vriendin was nog in het appartement, toen zij plotseling een aantal schoten hoorde afgaan. Zij rende naar buiten en zag een man richting Gongrijpstraat oprennen. Het koppel was bezig te verhuizen. De politie heeft op de plaats van delict 14 hulzen aangetroffen. De politie van Geyersvlijt heeft het onderzoek reeds overgedragen aan Kapitale Delicten.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: